Veure les darreres entrades:

Un any més, un dels pobles amb més tradició de la mel i producció, Arnes, organitza la seua fira, que ja arriba a la 9ª edició.

El dissabte 26 per la tarda, a les 20h tindrem una exposició d’artistes de la Terra Alta, i el diumenge 27 a les 10:30, es realitzarà la inauguració a càrrec de Carles Luz, President del Consell Comarcal de la Terra Alta. En aquesta fira podrem recórrer una seixantena d’estands artesans amb els seus productes, sobretot relacionats en la mel; i a part un dia ple d’activitats, com la entrega de premis al millor estand i al millor cartell per anunciar la fira.

A les 12h, actuació de Joan Chamorro i Andrea Motis a l’església d’Arnes, i per la tarda a les 16h, xerrada i presentació d’un llibre sobre el món de les abelles. I els més menuts també tindràn espectacle de música i teatre a càrrec de Transmontanus, i a les 18:30h acturació del Cor Al·leluia de Tarragona.

Per a les visites al Centre d’Interpretació de la Mel, ho podeu fer d’11h a 13h i de 16h a 18h, amb un preu especial per la festa d’1€, i lliure per a nens menors de 5 anys. A més, el dia 27 també es celebra la Marató de la Pobresa, on podeu participar aportant articles per a vendre’ls a un estand per recaptar fons per la Marató.

Per a més informació: www.arnes.altanet.org/festamel  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441