Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La participació de Vinaròs s’emmarca dins de les accions previstes en el conveni de col · laboració turística que ambdues ciutats reeditaran pròximament.

L’Associació de Restauradors de la localitat de Guardamar del Segura va celebrar el dilluns passat la cinquena edició del concurs de cuina ‘La Nyora i el Llagostí’. Un certamen que va atreure a 23 especialistes dels fogons a les instal·lacions de La Saranda. Aquesta competició en què és essencial l’ús de tots dos ingredients és el tret de sortida per a la setmana gastronòmica prevista aquest any del 4 al 10 de juny. Igual que l’Ajuntament de Vinaròs, des Guardamar del Segura s’aposta per la restauració local i els productes autòctons com a model de promoció turística.

Al certamen ha acudit un representant del municipi de Vinaròs, en aquest cas, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs. Aquesta col·laboració s’emmarca dins del conveni de col·laboració turística que properament es reeditarà entre ambdós municipis.

La regidora de Turisme Elisabet Fernández ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut participar com a membre del jurat d’aquest certamen culinari. En aquest sentit ha remarcat la gran qualitat i diversitat de propostes presentades pels participants.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441