Veure les darreres entrades:

Enguany tornem a tindre Fira de la Cirera, Art i Tradició a La Salzadella, que amb moltes ganes e il·lusió es torna a recuperar després d’un any en blanc. I es que el paradís de la cirera no pot estar sense aquest emblemàtica fira del nostre territori durant aquest dissabte 2 i diumenge 3 de juny. Malgrat la passada ventada que va fer caure bona part de la producció de la cirera, no faltarà aquest fruit i la gastronomia i activitats relaciones.

El dissabte 2 de juny, a partir de les 10:30, es celebrarà la inauguració a l’emblemàtica Plaça Mèxic, i a les 11h ja s’obriran tots els estands, on es podran adquirir productes artesans i veure demostracions de diferents oficis, i a les 12h comença el IV Concurs de Postres elaborades amb cireres de La Salzadella.

A més durant els dos dies, hi haurà variades activitats com visites turístiques guiades pels llocs emblemàtics de la localitat, actuacions musicals, sopars populars, jocs tradicionals per a xiquets o fins i tot demostracions de com es esquilen les ovelles.

Si voleu tastar les cireres de La Salzadella abans de la Fira, no falteu demà al Tast del Territori de les Cireres de La Salzadella que realitzem al Mercat de Vinaròs.

Per a més informació de la Fira: www.lasalzadella.es

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441