Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”42758908 ” width=”615″ height=”340″]

Si busquem una cuina mediterrània, saludable, familiar i econòmica, és molt fàcil: Cafeteria-Restaurant Oporto de Marina d’Or. I es que Marina d’Or no és només un complex turístic, sinó que trobem una gran oferta gastronòmica per a tots els gustos i butxaques. Des d’aquesta cafeteria-restaurant es pot accedir directament des de l’Hotel, i a més poden gaudir des de la terrassa fins la piscina, que durant l’estiu disposa de serveis de sopar junt a la piscina.

La cuina de la Cafeteria-Restaurant Oporto està dirigida per Javier López, que aposten per una cuina senzilla i fresca, i sobretot amb qualitat. La primera recepta que ens prepara és un medalló de formatge de cabra fregit amb melmelada, una ràpida amanida amb sabors intensos pel formatge i les melmelades. Per al segon plat tallem a rodanxes filet de bou, però ha d’estar congelat, que sinó no ho podríem fer, i aixi aconseguim un carpaccio, i afegim sal, llima per dissoldre la sal, i oli d’oliva i finalment formatge parmesà, i novament gaudim d’un excel·lent contrast de sabors, aconseguint un carpaccio de bou i parmesà.

I per últim, una recepta ben fresca, l’ensalada de la casa, tota elaborada amb productes de l’horta: mesclum, ceba, pimentó, tomata, espàrrecs, safanòria, etc. una bona opció per a un menjar ràpid de preparar.

Si també voleu descobrir la cuina de la Cafeteria-Restaurant Oporto, el podeu trobar dins de Marina d’Or, Ciudad de Vacaciones, i per a reserves trucar al 964 72 72 70 ó www.marinador.com

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441