Veure les darreres entrades:

Gràcies als sediments del Delta de l’Ebre, la salinitat de les nostres aigües i la profunditat d’aquestes, tenim un dels millor llagostins del món a aquesta part del Mediterrani, i això també ho aprofiten a Alcanar, que de l’1 al 17 de Juny estrenen Jornades Gastronòmiques, les del llagostí.

Entre Alcanar, Les Cases d’Alcanar i Alcanar-Platja 20 seran els restaurants que participaran en aquestes noves jornades gastronòmiques:
- Alcanar: Can Bunyoles, L’Esquella d’en Gaudí, La Costa i Taller de Cuina – Carme Guillemot
- Les Cases d’Alcanar: Cafè del Mar la Lluna, Casa Conill, Can Manel, Casa José, Casa Lupe, El Faro, La Bocana, Les Palmeres, Mareny, Pizzeria Les Cases, Racó de l’Anna, Racó de Jesús, Racó del Port i Sotavent
- Alcanar-Platja: Hotel Carles III i Hostal Montecarlo.

Des de Mira que bo! vos animem a que visiteu aquests restaurants i donem l’enhorabona a Alcanar per tirar endavant aquesta iniciativa gastronòmica.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441