Veure les darreres entrades:

No només les cireres de La Salzadella tenen molt bona fama, les de Paüls son les més conegudes de les Terres de l’Ebre, on un any més celebren la festa, que ja arriba a la novena edició, aquest 2 i 3 de juny

Per aquesta festa han elaborat un circuit pel poble que a partir de les 10:30h estarà obert amb tots els estands, on es faran demostracions de diversos treballs artesanals, elaboració d’aiguardent a càrrec dels mestres aiguardenters de Prat de Comte o treballs de terrissa entre altres. Els més menuts aprendran a fer les “tortelles de Paüls”, i també hi ha un taller per saber que fer amb els pinyols de cirera, en que es mostrarà fer coixins relaxants.

A part de fartar-nos de cireres, i aneu amb compte amb el mal de panxa! Hi ha moltes activitat alternatives com visites turístiques; partides d’escacs amb el campió d’Espanya campió Àlvar Alonso, exhibició de Ball Country i Festa Country a la nit, la IV trobada de Puntaires, aprendrem a fer canyís, arnes, graneres i gaiates, i la xaranga es amenitzarà la festa durant el dia.

Una bona opció que amb l’al·licient de les famoses cireres de Paüls segur que triomfa com tots els anys! Per a més informació i veure el programa complet: www.pauls.oasi.org  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441