Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

ACOMONT és una Cooperativa de segon grau, formada per les cooperatives d’oli de La Galera, Mas de Barberans, Ulldecona, Camarles i Sant Gregori de Santa Bàrbara que des de 2009 produeix oli d’oliveres mil·lenàries, dintre del projecte de l’Associació Territori del Sénia.

Aquests olis procedeixen exclusivament d’oliveres de més de 3,50 m de perímetre de tronc a 1,30 del terra i que formen part de l’Inventari que hi al Territori del Sénia i que, a dia d’avui, arriba a 4.668 oliveres repartides entre els 19 pobles que en tenen, tot i que la majoria estan a Ulldecona, Canet lo Roig i La Jana.

En el cas de la marca ‘1000 tardors’ d’ACOMONT les oliveres són majoritàriament d’Ulldecona i el seu oli és molt intens i equilibrat al tast. Té un afruitat mig-alt de tipus verd i d’intensitat mitjana d’amarg i picant. És molt aromàtic, amb toc de nous verdes i ametlló, així com notes d’altres fruites i verdures.

ACOMONT va inscriure el producte ‘1000 tardors’ en la 8ª edició de SIAL Innovations Competition. SIAL Xina és un observatori asiàtic on es revelen les tendències mundials i la innovació en alimentació. Posteriorment, este oli ‘1000 tardors’ va ser pre-seleccionat i ja se li va assignar un logotip que es pot utilitzar en la promoció a Xina i arreu del món. I, ara, el Jurat del concurs va atorgar un dels 10 premis a ‘1000 tardors’ oli d’oliveres mil·lenàries d’Acomont.

Geroni Muntada, director comercial d’Acomont, va recollir el Premi en el marc de la Fira SIAL, a la població de Shanghai (Xina) el dia 10 de maig de 2012.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441