Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”43173301 ” width=”615″ height=”340″]

Un any més entrem a la cuina de Les Moles, per a nosaltres tot un privilegi poder estar a una de les cuines més creatives del territori, però amb una norma essencial, productes del territori, que podem trobar a uns 30′, i en aquest radi tant menut tenim una qualitat i una varietat increïble de productes, on Jeroni Castell i el seu equip els aprofiten i reinventen cada any. Un art a l’hora de cuinar expressat en uns sabors, que de veritat no podem descriure.

A més presenta dos novetats: Les Moles es torna sostenible, als voltants del restaurant ha plantat un hort, on ja està recollint les hortalisses, de les quals ha aplicat al molts de plats, com un gelat d’amanida, la juliola en les tres varietat de col, els espectacular escalivats, brasa i fum; i per tancar el cercle d’aquest hort, la resta es porta a una descompost-adora per abonar l’hort, una roda que funciona a la perfecció com la cuina de Les Moles.

L’altre projecte son els vins de Les Moles, fets a la Terra Alta, un blanc amb garnatxa de la Terra Alta i amb un toc de Macabeu, que recorda el vi que es feia a Ulldecona; i un negre amb garnatxa peluda i Samsó, amb tocs de Syrah i Merlot, però el millor per gaudir d’aquests vins és maridar-los amb els plats que han fet inspirats amb els aromes de cada vi, millor que ho descobriu vosaltres.

Com sempre diuen que una imatge val més que 1000 paraules, tenim el plaer d’endinsar-vos en aquesta cuina d’alt nivell, que pot ser pel lloc que està no siga el reconeguda com hauria de ser, però segur que amb el treball, les ganes i la constància que tenen, el treball es veurà recompensat.

Un plaer poder mostrar-vos la 1ª part del Menú Gastronòmic 2012 de Les Moles, 20 plats per 20 anys, i per molts més!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441