Veure les darreres entrades:

Un dels productes ebrencs més famosos és l’arròs, amb una gran importància nacional e internacional, i des de fa 11 anys es rep un homenatge per la plantada, amb una festa a Deltebre, dins de les Festes Tradicionals de l’Arròs.

En aquesta festa, es reivindica les tradicions, com la indumentària típica, el cant, el ball de jota o els jocs tradicionals. A partir de primera hora del matí, els carros i carretes sortiran acompanyats pels plantadors pel principals carreres del poble fins a les Barraques de Salvador, i es començarà la plantada de l’arròs a les 11:30h.

Durant tota la jornada es podran degustar productes típics, tallers de jocs tradicionals, visites guiades a molins d’arròs i oli, i l’actuació dels cantants més famosos del territori, i que sobretot reivindiquen per ell: Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Per l’hora de dinar, per només 15€ tindrem musclos, amanida, paella mixta i pastissets per a postre, i a diversos restaurants de Deltebre menús gastronòmics per l’esdeveniment per només 20€, que també correspondran a la 1a Jornada de la Paella del Delta.

Vos recomanem no faltar aquest diumenge 10 a una de les jornades més reivindicatives dels nostres productes estrella.

11es Festes Tradicionals de l'Arròs a Deltebre  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441