Veure les darreres entrades:

Aquest cap de setmana, 8, 9 i 10 de juny, Sant Carles de la Ràpita i l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre organitzen la IV Festa del Mar, on podrem gaudir de nombroses activitats relacionades amb el mar, com kitesurf, windsurf, caiac o via lleugera. Podrem batejar-nos en aquests esports a traves de batejos de surf d’estel, visites guiades per les embarcacions de la badia, cursos d’iniciació a la vela de creuer i la II Travessia en caiac i vela lleguera a la badia dels Alfacs.

Però anem a la part nostra, la gastronòmica: s’organitzaran visites a referents gastronòmics com Molí de Rafelet, mel Múria, el museu d’oliveres mil·lenàries d’Arion a Ulldecona, una bona oportunitat per conèixer el nostre mar i la nostra gastronomia.

Festa de la Mar a Sant Carles de la Ràpita  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441