Veure les darreres entrades:

Dilluns passat, dia 4, l’alcalde de Vinaròs Juan Bta. Juan Roig, juntament amb la regidora de de Turisme Elisabet Fernández Millán van estar a Guardamar de Segura on van formalitzar, juntament amb l’alcaldessa d’aquesta ciutat Carmen Verdú García. Un acord d’intencions manifestant continuar amb la col·laboració entre ambdues institucions i en especial al compromís de treballar conjuntament per augmentar el grau de coneixement del llagostí de Vinaròs i de Guardamar de Segura, així com el propòsit d’augmentar la promoció de les jornades gastronòmiques i altres esdeveniments basats en la promoció d’aquest producte característic de les dues poblacions en què el crustaci indicat és el denominador comú d’ambdues.

La delegació vinarossenc va assistir al sopar de gana que dóna inici a la 8 ª Setmana Gastronòmica de la “nyora i el llagostí” que inicia Guardamar de Segura. La regidora de Turisme ens manifesta la seva satisfacció per formar part com a membre del jurat en el concurs gastronòmic de la ciutat alacantina, alhora que convida la a l’Associació Gastronòmica de Guardamar de Segura a que un membre de la mateixa formi part del jurat de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí de Vinaròs.

Tornant a l’acord d’intencions signat, indicar que aquest romandrà vigent per un període d’un any i podrà ser renovat automàticament per a altres períodes d’igual durada, quedant d’aquesta forma germanes la localitat alacantina del Baix Segura i la nostra ciutat.

Acord entre Vinaròs i Guardamar del Segura

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441