Veure les darreres entrades:

Per 4t any consecutiu, els restauradors de Morella comencen les IV Jornades de “Anem de Tapes”, on participen 14 bars i 14 restaurants amb tapes realitzades amb productes d’Els Ports i del territori fins finals de juliol. A més hi ha regals segurs per tots els que completin el “Tapaport” amb deu cunys diferents de deu establiments.

Els bars ofereixen dos tapes a 2,5€ cadascuna, i beguda inclosa, mentrestant, els restaurants han elaborat un menú a base de tapes des dels 13,5 euros fins els 25. La regidora de Turisme, Maria Rallo, destaca que “Anem de Tapes” “són unes jornades consolidades, que cada vegada compten amb més participació i, que permeten als nostres veïns i veïnes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana a uns preus reduïts”.

Una iniciativa que va nàixer al 2009 amb dènou establiments, i any rere anys s’han afegit més. Els participants que omplisquen el “Tapaport” (cartó amb deu caselles), podran entregar-lo a l’Oficina de Turisme i tindran un regal segur, una novetat per aquesta edició.

Si voleu començar a fer el tastet, avui es fa la presentació, avui a les 20h es fa la presentació de les Jornades a l’Ajuntament de Morella.

Anem de Tapes a Morella  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441