Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”43662381 ” width=”615″ height=”340″]

La quantitat, la qualitat i ser econòmic son sinònim al Gran Buffet la Ràpita, així ens ho explica Antonio Dols, que amb una llarga al sector de la industria alimentària, ha tingut l’oportunitat de dirigir tot sol aquest bufet, que té una fàcil localització, al costat de l’antiga gasolinera Campo, i l’actual Galp, a l’altura de Sant Carles de la Ràpita.

Des de l’1 de juny, amb nova direcció, com hem comentat, Antonio ha buscat un equip de confiança, amb Vicente de la Cruz a la cuina, un veterà cuiner per aquest tipus de restaurant. Vicente ens prepara uns llobarrets a l’estil empordanès, molt gustosos, amb patates, gambes de guarnició i aromes de taronja i llima.

Una de les novetats és la braseria de llenya, que disposa amb carn fresca i de primera de qualitat. En aquesta braseria giratoria per la millor cocció, Vicente ens prepara un filet de bou, i guarnit amb carxofes, patates al caliu, alberginies, pimentó roig i verd, i amb aquesta mateixa guarnició, també ens prepara una mitjana de vedella a la brasa.

Durant la setmana el preu del buffet son 12€, i la beguda està inclosa, i el cap de setmana 20€ amb beguda inclosa també. L’horari és de 7h a 24h, i té una capacitat per 400 persones, però no és només menjar en quanitat, ja que també disposa de racons més intims per celebracions familiar, bodes, comunions o batejos.

Si vos ja convençut, podeu fer-hi la reserva trucant al 977 74 16 50  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441