Veure les darreres entrades:

L’any passat ja vam poder tastar 15 cocs, entre ells una coca de Sant Joan amb forma de les Illes Columbretes, o pastís d’orxata, i per 2n any consecutiu, en vespra de les Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs, a Ca Massita han organitzat el 2n Concurs de Cocs, que comptarà amb tres categories: tradicional, nova creació e infantil. Una bona oportunitat per preparar els estris, corrons, davantals, batedores, termomix, llandes, etc. i traure del calaix les antigues receptes de les iaies.

El pròxim dimarts 19 de juny a les 19h, la festa dels cocs està assegurada, i el següent jurat de llépols i llépoles triaran els guanyadors:
- Juanjo Roda Martinez
- Marc Albella
- Mariola Nos
- Elisabeth Angel Baca
- Rosa Maria Beltran
- Sergio Cervera
- Roser Beltran
- Nasio Julian

Si vols passar una bona tarde en molt bona companyia i millor menjar, no dubtis en participar. Per apuntar-vos ho podeu a este esdeveniment.

Ca Massita - Forn de Pa  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441