Veure les darreres entrades:

L’Ametlla de Mar es prepara per rebre homenatge a un dels plats més mariners, els fideus rossejats. Aquest diumenge 17 de juny arriba la XVIII la Diada dels fideus rossejats, concurs i degustació. De 10h a 14h, aquesta diada vindrà acompanyada d’una degustació de peix blau de l’Ametlla de Mar, mostra de Vins de cellers de la Terra Alta, i diverses activitat a l’Estació Nàutica com: caiacs, raqueros, pad-surf, bateig de submarinisme i també el novedòs Tuna Tour.

Aquest acte serveis per inaugurar la 1a Quinzena Gastronòmica dels Fideus Rossejats i el Peix Blau de l’Ametlla de Mar, que del 15 al 30 de juny, els restaurants del Club de Gastronomia: Bella Cala, Cafè Xavier, Càmping l’Ametlla, Club Nàutic – Kubala, El Molí dels Avis, El Pescador, Fatafat, L’Alguer, La Cova Tapes, La Llotja, Marina, Oh! Mar i Plaça Nova.

Una bona excusa per conèixer la gastronomia de l’Ametlla de Mar i les seues platges i cales. Per a més informació: www.ametllamar.cat/turisme

XVIII Diada dels Fideus Rossejats i Quinzena Gastronómica

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441