Veure les darreres entrades:

Últimament els nostres productes s’estan reconeixent internacionalment, i es que ningú dubta de la seua qualitat. L’Aigua de Benassal ha sigut atorgada per l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi) amb el màxim guardó en qualitat i sabor dels xefs més prestigiosos d’Europa, el Crystal Taste Award, el passat 31 de maig a Brussel·les. Aquest guardó només l’aconsegueixen els productes que durant 3 anys consecutius han obtingut la màxima puntuació de 3 estrelles del Superior Taste Award.

I es que aquest gallardó és molt difícil d’aconseguir, han participat 450 productes de 57 països de tot el món i només quatre marques espanyoles l’han aconseguit en els últims anys: el pernil pur ibèric de bellota 5J de Sánchez Romero Carvajal, la llet Lacturale, l’aigua mineral de Mondariz, i Aigua de Benassal. Així augmenta el reconeixement d’aquesta aigua per a que s’aprecie cada vegada més als restaurants, sempre partint amb el seu tradicional prestigi històric i la seua raó de ser: el manantial Font d’En Segures, declarat miner medicinal des del 1928.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441