Veure les darreres entrades:

[vimeo id=”43917685 ” width=”615″ height=”340″]

A la segona part del menú gastronòmic 2012 de Les Moles, ens trobem a Jeroni Castell amb una de les novetats d’enguany, la compostadora. I es que així no es desaprofita res, i les mateixes restes de l’hort i de la cuina es transformen en compost que serveix per fertilitzar l’hort, un hort que és un dels principals protagonistes del Menú Degustació 2012 de Les Moles, un procès tancat, que funciona a la perfecció igual que aquest restaurant, i a més ens obri els ulls al reciclatge que hem de fer per respectar el nostre entorn.

I tornem dins per continuar deixant-mos bocabadats. Les Moles té un punt de nostàlgia, amb els sabors i plats de tota la vida, com el que van fer de Xocolates Creo, i el trobem amb unes sopes de timó, un plat típic de la postguerra, que la presentació és diferent, però els ingredients i els sabors si, un plat que segur que sorprèn al vostre paladar. I tampoc s’han de productes que ja porten anys jugant: el foie i la tonyina de l’Ametlla de Mar, que un any més s’han reinventat. Nosaltres vam tindre el plaer de tastar aquest menú, i un dels plats que més ens va soprendre va ser la cabra montesa amb aromes del vi negre de Les Moles, una carn que havien tastat i la consideravem molt dura, però com a Les Moles res és el que pareix, l’han fet melosa i saborosa, i el plat decorat amb les pintures rupestres de la Pietat, tot un homenatge a les pintures rupestres més grans de Catalunya.

I per al final, una altra vegada plats divertits, però no deixa de soprendre’ns: un menú infantil, macarrons de mel, Chupa-Chup, Sundae i Filipino, i un Màgnum de Garrofa, una recepta que ha sigut escollida a un llibre sobre la garrofa de la Fundació Alicia i Onada Edicions.

Podem descriure i plasmar en video tots aquests plats, però la millor opció és tastar-lo, aquestes sensacions no es poden descriure. Un homenatge a la nostra cuina i productes, que any rere any es supera. I que siguen per molts més!

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441