Veure les darreres entrades:

[vimeo id="44392527 " width="615" height="340"]

Un dels restaurants on hi han estat més famosos és el Restaurant 7 Mares de Marina d’Or, que aposta per la cuina marinera i el marisc, on al mateix restaurant podem trobars els llamàntols que podem elegir per als arrossos i les calderetes. Disposa d’una terrassa interior, que es pot adaptar per fer celebracions, batejos, comunions, etc.

Entrem a la cuina, i Justo Valdepeñas ens prepara unes cloïsses a la marinera, com a referent de marisc que és aquest restaurant, i amb aquest bon plat anem fins el “Saló blau”, un dels que més agraden als xiquets, a part pel seu color, també per la peixera tropical, que disposa de morenes albines, peix llop i peixos tropicals.

L’especialitat d’aquest saló son els arrossos, com arròs del senyoret, amb llamàntol, peix a la sal, una gran varietat de tapes i tots els plats maridats amb vins adequats per a cada plat, i en acabar sempre postres de la casa. I una vegada vist aquesta part del restaurant, tornem a la cuina, on Justo ens prepara un plats que sempre triomfa, pop “a feira”, i per últim un bacallà napat amb crema de formatge, que al ser un plat no molt fort, li podem ficar molta guarnició com verdures de temporada.

Si voleu visitar el restaurant més emblemàtic de Marina d’Or, podeu reservar al 964 72 72 70 ó www.marinador.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441