Veure les darreres entrades:

Ahir dilluns es van lliurar els II Premis Llorenç Torrado al Centre Cívic de Ferreries, uns premis que es van crear l’any passat per part de l’Ajuntament i Fira de Tortosa i es van lliurar a Festat, per reconèixer la tasca dels professionals i empreses que es dediquen a la cuina i la restauració, producció i comercialització, o des de la divulgació i formació, que contribueixen a posar en valor la gastronomia catalana.

Els guanyadors de la segona edició van ser: la família Subirós-Mercader (Hotel Empordà-Almadraba Park), en la categoria de cuiners i restauradors; la família Capdevila (Avinova i Cadaico), en la categoria de productors i comerciants; i el catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné, en la categoria de divulgadors.

També es va realitzar una taula redona “Cuina de mercat o cuina del mercat” a càrrec d’Abel Mariné catedràtic de nutrició; Josep Sucarrats, director de la revista Cuina; Salvador Garcia, periodista; Josep Lluís Garcia, restaurador; Margaret Nofre, presidenta de l’associació Plat i Got; i Josep M. Blasi, gastrònom.

Un premis molt importants per al nostre territori, que ajuden a difondre el valor de la nostra cuina i restauració, que poc a poc es posa en valor el gran producte que tenim.

II Premis Llorenç Torrado

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441