Veure les darreres entrades:

[vimeo id="44761810 " width="615" height="340"]

Pizza, pasta, tiramisú i bons vins son dels plats més característics de la cuina italiana. Però no cal viatjar fins a Itàlia per tastar estos plats, ja que al Restaurant Il Peccato de Marina d’Or, on acompanyats del jove cap de sala, Jesús Caruncho ens mostra aquesta delicia per a tots els sentits, una decoració amb dos ambients, el primer de la “bella Italia” i el segon amb un disseny exclussiu, i com no amb una bodega de vins italians, per maridar tots els plats.

Entrem a la cuina i trobem una cara coneguda, Javier López que ja el vam trobar al Restaurant-Cafeteria Oporto, i comencem amb una bona dosis de cuina italiana: primer uns ravioli d’espinacs i ricota, una recepta molt senzilla i fàcil de fer, però a la vegada molt gustosa i acompanyada d’un vi rosat sempre acertem. I estant a un italià no ha de faltar una pizza amb 4 varietats de formatge, que acompanyat del plat anterior, l’ambient i la música, pareix que estem a la Cerdenya.

I per últim, un altre postre tipic italià, un tiramisú amb reducció de fruits rojos, la millor opció per acabar. A més d’aquests plats, també podem trobar una gran varietat de carns, peix, pasta, pizzes, i no gens car, ja que el menú costa 9,95€. Si vols seduïrte per la comidatat i bellesa d’aquest local i la cuina italiana, no dubtis en visitar l’autèntica itàlia a Marina d’Or, per reserves: 964 72 72 70 ó www.marinador.com

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441