Veure les darreres entrades:

Fins el 7 de juliol, l’Associació d’Hostaleria de Tortosa Platigot i la Mostra de Jazz de Tortosa presenten la Setmana del Jazz i les Jornades de la cuina cajún, que correspon a l’ètnia dels descendents de desplaçats franc-canadencs, expulsats de Acadia després de la incorporació dels territoris francesos a Canadà a la Corona Britànica, que es troba en la seva majoria a l’Estat de Louisiana, que s’ha denominat des de sempre com una cuina rústica.

I fusionada amb la gastronomia tradicional de les Terres de l’Ebre crea una fusió de sabors familiars i exòtics que només es poden trobar a les Jornades de la Cuina Cajún. Si voleu degustar aquestes jornades ho podeu fer als següents restaurants: Los Banys, Bar Restaurant Sport, Sidreria Amets, Paiolet, Sant Carles, Julivert i Genova.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web: www.platigot.com  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441