Veure les darreres entrades:

Un any més Sant Carles de la Ràpita organitza Tastamar, un certamen gastronòmics que enguany s’ha renovat per a que puguen participar més establiments i aixi ampliar l’oferta. A la Ruta del Tast que es realitza des de fa 3 anys, enguany s’hi suma el Tast llépol, el tast de Còctel i el Tast a la Carta. 4 propostes per poder fer tastets durant tot el dia, una aposta pel sector turístic i gastronòmic per part de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest cap de setmana i el següent (de divendres a diumenge) podrem gaudir d’aquest certamen amb moltes possibilitats. A la ruta del Tast participen 17 bars amb originals tapes; al Tast a la Carta als restaurants que participen a les Jornades del Gust; el Tast de Còctels a 8 bars i terrasses musicals; i el Tast llépol a 7 pastisseries que oferiran tapes dolces. Tots aquest tasts tindran un preu de 3€ e inclouen beguda.

Avui divendres 6, a les 19h es farà la inauguració al Pavelló Firal on s’oferirà una mostra de propostes culinàries que es podran degustar durant tot el certamen; i a més el grup de Teatre Xip-Xap amb personatges que evoquen orígens rapitencs de la Família Rabosa participaran en la jornada inaugural, i també en tota la ruta del Tast el 6 i 13 de juliol de forma gratuïta, i els dies 7 i 14 es podran contractar per fer la ruta teatralitzada.

Amb aquests actes Sant Carles de la Ràpita està demostrant la seua aposta pel turisme gastronòmic, un valor segur i de qualitat en aquesta població marinera.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441