Veure les darreres entrades:

Avui s’ha presentat al parc del llagostí i davant l’escultura de ferro del llagostí les V Jornades de la Cuina del Llagostí de Vinaròs i el III Tapa Tour, que del 6 al 29 de juliol, podrem degustar el millor llagostí del mediterrani en totes les seues varietats.

Elisabet Fernández, regidora de Turisme ens ha comentat que es fan durant el mes de juliol, ja que és el mes en més captures del llagostí i en major qualitat, i d’aquesta forma els restauradors poden oferir la màxima qualitat als seus plats, i s’ha fet un esforç per oferir els màxims serveis a un preu unificat: 35€. Salvador Alcaraz del reconegut Langostino de Oro ha manifestat que son un grup de 7 restauradors, i que també son amics, que s’han unit per oferir els plats més innovadors de la província, ja que la cuina vinarossenca està al dia i en moltes ganes de fer coses.

En aquestes jornades i Tapa Tour participen el Restaurant Bergantin, La Cocina de Javier Ramos, El Langostino de Oro, Nàutic, Rafel lo Cristalero, La Isla i Vinya d’Alòs, en plats tant suculents com ous fregits amb llagostins de Vinaròs i alls tendres, amanida de llagostins de Vinaròs amb foie, sortit de croquetes de llagostins de Vinaròs i morellanes, maki sushi amb llagostins de Vinaròs o arròs caldos amb llagostins de Vinaròs.

Respecte al III Tapa Tour els mateixos restaurants ofereixen tapes molt elaborades com llagostins amb arròs, taronja i crostons, mar i muntanya de llagostí i vieira, equilibri de llagostí amb kataifi, polpeta daurada, cansalada ibèrica i pistatxos, entre altres, per un preu de 5€, que inclou la tapa del llagostí i beguda (vi, cervesa o cava). A més per als 50 primers que finalitzen el Tour tindran premi segur, es sortegen lots de: Xocolates CREO, Formatges de Catí, vins DO Terra Alta, Conserves Artesanes Coarvi, sopars/dinars als restaurants participants o tractaments de bellesa. Si vols participar, passa per l’Oficina de Turisme de Vinaròs per recollir el teu fullet on ficar els segells.

Una iniciativa que es consolida i ens fa arribar la màgia del millor llagostí del mediterrani als nostres paladars.

V Jornades Cuina del Llagostí i III Tapa Tour  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441