Veure les darreres entrades:

L’any passat ja vam gaudir de la primera experiència de la Ruta de la Tapa a Benassal, i enguany s’enceta la II Ruta de la Tapa durant tots els caps de setmana de juliol podrem prendre una tapa i beguda per només 3€.

Aquesta activitat l’organitzen el Gremi Turístic i Cultural de Benassal i l’Ajuntament de Benassal i els restaurants, bars i pastisseries participants son: Hotel La Piqueta, Bar Cooperativa, Bar El Rincón, Restaurant Moncátil, Hotel Novella, Hotel Castellana, Hotel Roig, Hotel Los Pinos, Hotel Font d’en Segures, Hostal Catalana, Pastisseria Bellés, Pastisseria Moliner i Pizzeria El Maset.

Entre les tapes que podem trobar hi ha: embotits de la zona, caragols amb salsa, albergínia amb anxoves, delícies de pop a la gallega o les pastisseries ens oferiran dolços i pastissos tradicionals com coc salat o coc dolç.

Ja sabeu, aquest juliol cap a Benassal i la Font d’En Segures!

II Ruta de la Tapa a Benassal


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441