Veure les darreres entrades:

Una forma de dinamitzar el centre de Tortosa és amb la gastronomia, i per això han presentat la ruta de tapes “De Quintos al Centre” que durant de dilluns a dijous de tot el juliol, exceptuant el dijous del Renaixement.

Aquest iniciativa compta amb 8 bars i restaurants del centre de Tortosa: Los Banys, Bar Sport, Lizarran, Saboga, Picapica, Lesmes, Tertúlia i Marisc Mediterrani que ofereixen una promoció de quinto i tapa per tan sols 1,5€, i si s’entrega la targeta amb tots els establiment adherits serà obsequiat amb un regal.

Una bona ocasió per conèixer el centre de la capital del Baix Ebre.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441