Veure les darreres entrades:

Tal com es ve fent durant els 4 anys de funcionament del Projecte pilot de les Oliveres Mil·lenàries, fa uns dies es va celebrar una reunió dels 8 molins productors d’olis d’oliveres mil·lenàries del Territori Sénia amb els Tècnics de les Agrupacions de Defensa Vegetal de la zona (valenciana i catalana) i també els Tècnics de l’IRTA que són els qui assessoren tot el projecte per estudiar entre tots i decidir el protocol d’actuacions a dur a terme de cara a garantir i millorar si cap la qualitat dels olis certificats d’oliveres mil·lenàries.

Seguint un mètode experimentat aquí a algunes finques (i que també vam veure en el viatge a Itàlia en finques on s’elabora oli ecològic), es va decidir col·locar trampes per a la captura de la mosca de l’olivera mitjançant la tècnica atracció i mort.

Cada molí ha passat el llistat de les finques que enguany es preveu collir les olives per a la producció d’oli certificat d’oliveres mil·lenàries Territori Sénia i s’han adquirit totes les trampes necessàries conjuntament. Estos dies es fa una sessió pràctica de col·locació de les mateixes pels Tècnics i es reparteixen les que toquen a cada molí i, a continuació, cada un d’ells de comú acord amb els propietaris procedirà a repartir-les per totes les zones previstes.

Periòdicament es farà un seguiment del resultats obtinguts per tal d’analitzar i prendre les decisions més convenients en cada moment.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441