Veure les darreres entrades:

Tortosa ja està preparada per viure l’època daurada del renaixement, que entre els dies 19 i 22 de juliol es trasllada al s.XVI, i també els seus fogons. Per aquesta festa l’associació de restauradors Platigot ha presentat les jornades Mengeu de Festa per gaudir de la cuina baixmedieval, dominada pel contrast de sabors dolç-salat molt predominant. El plat estrella d’aquestes jornades serà albergínies espesses, un producte de temporada i molt característic de les nostres terres que es cuinen barrejades amb formatge i herbes fresques.

A més, tots els restaurants que participen a les Jornades de Cuina del Renaixement “Mengeu de Festa”, ens oferiran aquestes albergínies i altres plats típics del s.XVI com ara bunyols d’abadejo amb mel de romer, coca de baldana amb ceba dolça, conill escabetxat, sardines a la cassola i altres menjar que han perdurat d’aquesta època. Estaran acompanyats per vi de la Terra Alta o les “Llepolies de la festa”, dolços característics del Renaixement per complementar els menús gastronòmics.

D’aquesta forma, aquest cap de setmana ens endinsem a l’època del Renaixement amb la festa, la tradició, i també el sabor. Per a més informació: www.festadelrenaixement.org  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441