Veure les darreres entrades:

Els dilluns d’este estiu podem gaudir a la terrassa del Restaurant El Faro de Vinaròs de preparació de sushi en viu, a càrrec del prestigiós xef Raúl Resino, que prepara en directe receptes del famós Shushi Japonès. Raúl Resino va aprendre la tècnica al costat del famós xef Japonès Yoshikawa Takamasa al seu propi restaurant Suzaku, dos estrelles Michelin a Tòquio.

És una oportunitat única per submergir-te a la cuina oriental amb productes del nostre territori, com el roll de tonyina amb salsa picant; roll de tempura de Llagostí de Vinaròs (creació de Raúl Resino) o el California Roll (para iniciats en el shushi), a més d’alguna varietat de Niguiris (on es veu la tècnica i mestratge del sushiman, per ser la més difícil d’elaborar donant els mínims passos, és a dir, tocant el mínim el peix i donant la pressió justa a l’arròs)

Aquest espectacle culinari el podeu presenciar en directe durant tot l’estiu a l’antiga casa del farer de Vinaròs, i junt al Port de Vinaròs, una experiència que aquest estiu no podrem perdre.

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441