Veure les darreres entrades:

Ahir dijous 6 de setembre, Salvador del Langostino de Oro de Vinaròs va presentar les seues novetats de cara a la nova temporada de tardor. Salvador Alcaraz ens va sorprendre amb unes tapes de Vinaròs que es cuinaran al moment de servir per mantindre la qualitat dels aliments; algunes d’aquestes tapes son: rajada amb all i pebre, pops, bunyols de bacallà, amanida cremosa marinera, calamars hortolana, albergínies farcides amb xipirons, cansalada ibèrica amb escabetx i coc en tomata i pimentó i pel matí també ens oferirà sopes rossejades. També vol recuperar un entrepà típic valencià, el blanc i negre: dos llonganisses i una botifarra de ceba, i altres entrepans com truita de pebrot, favetes, etc.

Aquesta iniciativa s’ha fet per a la gent de Vinaròs i comarca que els recolza durant tot l’any pensant amb totes les butxaques i començarà el dissabte de matí i estarà disponible tots els dies de la setmana i es pot gaudir de la gastronomia vinarossenca, oferint més avant altres plats com callos, amb la recepta d’abans.

Per a les dos setmanes final de setembre, durant divendres i dissabte ofertera les Nits Blanques durant els actes de la Carta Pobla de Vinaròs, que consisteix en un menú de 25€ i amb ball inclòs.

D’aquesta forma el Langostino de Oro s’adapta a la situació actual i amb una gastronomia d’orígens vinarossencs.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441