Veure les darreres entrades:

Per segon any consecutiu hem tingut la sort d’assistir a un aniversari molt especial, l’equip de Surtdecasa.cat compleix dos anys! :)
Pot ser molts no les coneixeu. Son “dos valentes” i “un valent” que estan revolucionant digitalment la cultura de les Terres de l’Ebre i qui sap si abarcaràn més llocs (esperem que si!)

Les xiques de Surtdecasa.cat amb el seu nou joguet!

Aquest any s’havia de celebrar a Sant Carles de la Ràpita al Mirador del Parc del Garbí, però per les inclemències metereològiques l’han fet al Pavelló Firal. Un any més tota la cultura de les Terres de l’Ebre estava representada amb paradetes com la del mític Polet que ha ensenyat tant a menuts com a grans el seu gran tresor, el Delta de l’Ebre. S’ha pogut gaudir d’una musclada popular acompanyada del cèlebre vermut rapitenc mentres es duien a terme actuacions musicals com la de Marta&Gregori. A més a més s’ha realitzat un taller de cant improvitzat impartit per Arturo Gaya, cantant del grup que ens ha fet la sintonia de Mira que bo!: Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferrerries i  veure com es juga a la morra (típic joc tradicional rapitenc).

La gran novetat d’aquest any ha sigut la presentació de la Guia Gastronòmica Surtdecasa 2011, on les noies de Surtdecasa han fet selecció de recomanacions gastronòmiques de les Terres de l’Ebre que elles mateixes han tastat i han fotografiat, i gràcies a la plataforma Verkami i amb l’ajuda de diversos mecenes, entre ells Mira que bo!, han aconseguit aquesta primer guia, que de ben segur no serà la última!

Un mecenes de luxe, Artur Gaya del grup: Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferrereries

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441