Veure les darreres entrades:

Segur que els heu tastat i també alguna castanya calenteta, encara que últimament amb tanta calefacció s’ha perdut la costum de menjar -les junt a la llar del foc, quina llàstima! :(

Durant aquest dies els forns de pa i pastisseries i també a moltes cases s’han fet els tradicionals panellets. Nosaltres encara tenim el record de quan els fèiem a l’escola, menys panellets pareixien de tot!

Panellets per a tots els gustos

Per fer-los necessitem una base de massapà, encara que també podem utilitzar moniato, patata, ect., que mesclem a parts iguals amb ametlla i sucre. Per veure com es fan ens hem colat a casa d’uns bons amics, a Ca Massita - Forn de Pa de Vinaròs. Ells segueixen la mateixa recepta que els va ensenyar la seua iaia: al massapà li afegixen diversos ingredients, i com se sol dir, per a gustos colors!

Des de bon matí, Sergio remena i remena la pasta, fa petits panellets, i comença a afegir ingredients: en vam tastar des dels clàssics de pinyons als  d’ametlla, cafè, i com no, a un forn de pa amb el cul tant inquiet, també podem trobar d’altres amb llima, canyella, coco i el nostre preferit, de Xocolates CREO!

Sergio en ple procès d’el·laboració del panellet de Xocolate CREO

Això si, ja quasi no vam poder dinar, pareix que no, però pomplen i donen molta energia que  ens ajuda a preparar-nos pel fred hivern que ja està aquí!

Bon profit! 1. FRANCESC on diumenge 4, 2012

  Els de Ca Massita són unes presones excepcionals!!! Els conec personalment i puc dir que són uns amics molt bona gent. A més a més, del seu forn ixen unes exquisideses que són una passada.

 2. Marc Prades on diumenge 4, 2012

  Si que ho son si! una gent excepcional i amb uns productes increïbles i amb ganes d’innovar seguint la tradició. Encants de coneixe’t Francesc!

 3. Francesc on diumenge 4, 2012

  Igualment, Marc. Anem fent País de nord a sud!!

 4. Marc Prades on diumenge 4, 2012

  :)
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441