Veure les darreres entrades:

Rafel Lo Cristalero és un restaurant que està situat al C/Cervantes, molt prop de la plaça de bous de Vinaròs, i com no davant del nostre mar Mediterrani. Com es troba a una zona privilegiada, utilitza a la seua cuina els fruits que ens dona el mar, com el llagostí de Vinaròs o el peix fresc de la llotja que Andrus li prepara.

A més, Rafel Lo Cristalero i la seua dona sempre han acudit a la majoria de Tasts del Territori al Mercat de Vinaròs que hem organitzat, i aquí ha conegut a molt productors d’aliments del nostre territori com la Granja d’ànecs Lusiana o Xocolate CREO de Tortosa.

Rafel Lo Cristalero i el seu fill

Amb aquesta filosofia de combinar productes que tenim al voltant, han sorgit les Jornades del Territori a Rafel Lo Cristalero, que organitzarà una vegada al mes. Per començar, com a producte estrella ha escollit la Pataca de Vistabella, una pataca de secà, recollida entre octubre i novembre, i molt valorada, ja que es cultiva en unes terres fèrtils i una altitud i climatologia adequades. Per arredonir la informació d’aquest excel·lent pataca, Laura Tena, membre de la Cooperativa Bio Penyagolosa i regidora de l’Ajuntament de Vistabella ens oferirà una xarrada-col·loqui acompanyada d’un vídeo.

Després ja passarem a l’esperat menú, tot a base de pataques de Vistabella, combinades amb productes del territori com foie gras d’ànec de la Granja Luisina del Delta de l’Ebre, llagostí de Vinaròs; i per arrodonir, un postre ben dolç: trufes de Xocolate CREO amb pataca.

Nosaltres no ens podem perdre unes Jornades aixi, i allí estarem! Si voleu assistir podeu fer la reserva trucant al 964 402 048 / 637 433 217, o al mateix restaurant.

Menú de les Jornades del Territori: Pataca de Vistabella

I segur que com vos enamorareu d’aquesta pataca, podreu adquirir sacs de pataques de 5 kg i 25 kg.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441