Veure les darreres entrades:

Ahir vam degustar algunes de les meravelles que es poden fer amb una simple patata, que d’altra banda no és tan simple com sembla. La Cooperativa Bio Penyagolosa de Vistabella ens van portar un tubercle plantat amb afecte, on es nota a la vista que realment es cura des del moment del cultiu fins a la seva recol·lecció. Unes senzilles explicacions per part de Laura Tena, membre de la Cooperativa i Regidora de l’Ajuntament de Vistabella, ens van portar a entendre la filosofia d’un producte que mou a un poble.

Laura Tena, Rafel Lo Cristalero, Elisabet Fernández i Xavi Benet durant la roda de premsa

.
Seguidament els amics del restaurant Rafel lo Cristalero van posar en taula i practica les diferents especialitats fetes amb la Pataca de Vistabella, envoltats de productes del nostre territori com els ànecs de la Granja Luisiana i els inconfunibles Xocolates Creo, presentats durant el Tast del Territori del Mercat de Vinaròs.
_
La sensació va ser immensa al apropar-nos a sabors tradicionals, i als que ja tenim una edat ens van portar a joventuts ja passades, això si, barrejat amb l’avantguarda culinària. Arribats a les postres, descobrim que la patata també endolceix el nostre paladar. Un coulant fet de patata i Xocolate CREO i unes trufes també amb pataca ens van fer gaudir d’un bon final de l’àpat.
-

Una combinació de productes del territori excel·lent

.
Concloent les jornades evidentment vam sortir del restaurant carregats amb un sac de “Pataca de Vistabella” amb la qual ja tinc pensat el plat a cuinar, una “purrusalda“, de la que ja explicarem l’experiència final.


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441