Veure les darreres entrades:

Novembre és el mes dels arrossos a Vinaròs, on enguany les Jornades Gastronòmiques compleixen la majoria d’edat. No ens hem pogut resistir a visitar un clàssic d’aquestes que hi participa: el Restaurant Bergantín, que no necessita carta de presentació, si no heu anat segur que heu sentit parlar alguna vegada, i sobretot pels seus arrossos mariners, aprofitant que està situat al Port Esportiu de Vinaròs.

Tal com arribem, Carlos, conegut com “Pesseta“, ens conta un acudit i ens ofereix una “bicicleta“, el vermut vinarossenc, i rient encara va entrar millor!


Els entrants no tenen desperdici, vam començar amb una amanida de cabdells i anxoves amb vinagreta de tomàquet, una fusió de sabors molt bona, i a partir d’ara ja va ser un menú mariner pur i dur. Per al segon entrant casi ens vam acabar el pa: musclos al pebre, que entre musclo i musclos sucàvem aquell suc amb tant de sabor, ni fort ni fluix, al punt del pebre. El tercer entrant peixets fregits, tampoc podien faltar a un restaurant amb aquesta situació, uns peixets amb el punt de arrebossat perfecte, fins i tot algun els vam menjar amb espines i tot! I per finalitzar els entrant, un clàssic, el totpoderós llagostí de Vinaròs, que cuinat el menys possible per mantenir el seu sabor, se’ns desfà la boca cada vegada que el tastem!

Carlos amb l’arròs amb rap i sepionet

Satisfets amb aquests entrants i casi ens havíem acabat una barra de pa només de sucar tot, ens esperava el plat fort: l’arròs. Va ser difícil triar, ja que disposen de 12 arrossos (per això és un restaurant referent amb els arrossos). Al final vam fer cas a Carlos, i ens va recomanar un arròs amb rap i sepionet, l’arròs estava al seu punt, i contenia trossets de rap i sepionet amb un gust a peix molt fi.

L’arròs al seu punt

Després de l’arròs vam acabar molt farts, però no ens vam poder resistir al postre: un pastís de tres xocolates, una llepolia més :) i com no vam acabar amb un carajillo d’anís, i xupito convidat per la casa, a part d’algun acudit més, que no contarem perquè no tenim la gràcia que te Carlos!

Si encara no ho heu fet, vos recomanem visitar qualsevol dels restaurants participants en aquestes jornades gastronòmiques, que per això Vinaròs es conegut com un punt de referència de l’arròs!



  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?





Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441