Veure les darreres entrades:

Al nostre territori hi ha molt d’artista, i poc a poc es posa en valor i es donen a conèixer, igual que la nostragastronomia, som un xicotet paradís que encara està per descobrir en tots els sentits!

Un grup de 12 joves d’Ulldecona o vinculats a la població falduda s’han unit per fer una exposició conjunta, cadascú en el seu àmbit artístic i creatiu: des de vídeos, fotografies, pintures, joies, muntatges, peces de vestir, etc. Aquest joves son: Emma Brunet, Encarna GamezPaco Guzman, Pau Itarte, Núria Itarte, Francesc Mariné, Pere Millàn, Laia Ortiz, Marc Prades, Manel Raga, Sergi Ramírez i Josep Redó.

A més, per fer més llépola la exposició, Mira que bo! col·labora amb l’acte com a Dinamitzador Gastronòmic, aportant dos productes de la seua linea de productes i molt vinculats al territori: per a la inauguració es farà una xocolatada amb el xocolate més famós de les Terres de l’Ebre i del Maestrat: Xocolate CREO, i la nova cervesa artesana, la Cervesa Badum de Peníscola també estarà present, segur que serà un descobriment per a molta gent al tastar-la!

I la música tampoc pot faltar, durant la inauguració el dimecres 5 de desembre a les 8 del vespre, DJ Ximo Ferrer posarà el seu toc musical amb art, bon menjar i bon ambient!

Des de Mira que bo! vos recomanem visitar aquesta exposició i veure el moviment artístic que estan creant aquests joves. La podreu visitar durant tot el pont de desembre, aixi que no hi falteu! :)  1. Tonya Ruiz on dissabte 24, 2012

    Felicitatas per la inicitiva que heu tingut, no faltarem a
    l’inaguracio :-) :-)

  2. Marc Prades on dissabte 24, 2012

    Moltes gràcies Tonya, té molt bona pinta, ens veem demà a la inaguració!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441