Veure les darreres entrades:

Després d’una intensa setmana de treball no hi ha res millor que posar-se mans en els fogons per llevar-se l’estrès diari. En aquesta ocasió em vaig posar mans a la massa, mai millor dit, prenent com a referent un vell llibre heretat de la meua iaia i del que solc recuperar moltes receptes, em vaig aventurar a fer galletes, com segons resa el llibre (Galletas rápidas)

La meua iaia com a gran aficionada a la cuina, sempre li posava el seu toc personal a estes receptes, i per a què després no li fallés la memòria, escrivia al costat de l’original la seva variant  (un dia us mostraré el llibre i veureu que no us enganyo), però anem al que ens interessa.

Com a bon aficionat a la cuina intento aprofitar tot el que tinc per la cuina i després de fer el tradicional pastisset de Santa Catalina, em van sobrar quatre rovells d’ou que vaig utilitzar en esta recepta

Els ingredients necessaris son:

- 200 gr. de farina.
- 200 gr. de mantega a temperatura ambient.
- 50  gr. de sucre
- 50  gr. de Xocolate CREO
- 4 rovells d’ou
- Una mica de Mel de Ramón Ortiz
- Una mica de sa

Tot els ingredients preparats, “manos a la obra”!

Comencem a batre els rovells amb una miqueta de sal i les incorporem a la farina (en aquest cas vaig utilitzar una farina de Ca Massita). Quan estiguin ben barrejats, incorporem el sucre que haurem barrejat a parts iguals juntament amb el Xocolate CREO rallat.

Finalment incorporem la mantega i una mica de Mel de Ramón Ortiz, no massa. Això ens donarà una pasta amb una consistència no de massa sinó de pasta. Ho deixem reposar uns vint minuts, que sempre els poden aprofitar per netejar el que hem embrutat per la cuina i de pas prees-calfem el forn a 170º si tenim forn amb aire (convecció) ho farem amb aire. Una vegada passat el repòs posarem en una màniga pastissera la pasta i farem les galetes a gust i forma sobre una safata antiadherent o sobre paper de forn. Les fiquem al forn uns 50 minuts, el la zona central si el nostre forn és normal i en la part mes baixa si ho fem amb aire.

Llest, aquest és el resultat, en el meu cas les vaig fer bastant grassonetes per gust propi, però aquí cadascun pot posar el seu. Guardar-les en una caixa de galetes o en un taper, duren bastant, sobre tres setmanes, i estan riquíssimes.

El més interessant és que l‘aportació de la Xocolate CREO en portar farina d’arròs, sucre i cacau, en el moment de cocció li dóna volum i el sabor del cacau és suau i no embafa. Ideal per als més petits de la casa.

El resultat, i ara aneu en compte amb el Monstre de les Galetes!

El més important és que són naturals.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441