Veure les darreres entrades:

Un clàssic per Nadal era menjar ànec, ja siga a la taronja, o el rostit de Nadal. El Restaurant Rafel Lo Cristalero de Vinaròs, vol recuperar aquesta tradició, i després de l’èxit de les passades Jornades del Territori de la Pataca de Vistabella, organitza unes jornades dedicades a l’ànec Lusiana del Deltebre del 14 al 16 de desembre.

Però no només inclou ànec, ja que de nou compta amb 6 productors del territori: Ca Massita, Formatge de Catí, L’Hort d’Aigua-Oliva, Cooperativa Cervol, Xocolates CREO i els mencionats ànecs. Una posta a taula del Tast del Territori que organitzem al Mercat de Vinaròs.

Ànecs collverd de la Granja Luisiana

Per aquestes tots els productors fiquen a l’abast de Rafel els seus millor productes, comencem amb uns aperitius molt vinarossencs: el típic vermut, la bicicleta, i monets de Vinaròs a “l’ajillo”. Per a entrants tenim hortalisses de temporada de l’Hort d’Aigual-Oliva amb una crema tíbia de carabassa. Després la última delicatessen de Ca Massita, el pa de cristall amb tomàquet acompanyat de pernil d’ànec. Després li toca el torn a un dels millors formatges del món, dos varietats de Formatges de Catí: de cabra i d’ovella amb fruits secs i amb un dels gran olis del territori: l’Oli Mil·lenari de la Cooperativa Cervol de Traiguera-Rossell.

Per acabar un magret d’ànec farcit de foie amb salsa bigarrade i melmelada de vermut roig i pebrots amb pa de taronja de Ca Massita. I de postres dos clàssics de Nadal i del fred: borraines o crespells (com li diuen a Vinaròs) de l’Hort d’Aigua-Oliva i per anar al llit ben calentets: Xocolate CREO a la tassa amb pa torrat.

A més, per conèixer més l’Ànec Lusiana de Deltebre, el divendres 14 a les 20h, es farà la presentació amb una roda de premsa d’Anna Gímenez, la seua gerent, i ens oferirà una xerrada col·loqui acompanyada d’un vídeo i una degustació dels seus productes; i també participaràn representats del tots els productes.

Des de Mira que bo! vos recomanem visitar del 14 al 16 de desembre aquestes Jornades del Territori de Rafel Lo Cristalero, una aposta per la nostra cuina i els nostres productes; els nostres orígens ficats a la taula! Si voleu fer la vostra reserva truqueu al 637 433 217 / 964 402 048, o dirigiu-vos al mateix restaurant.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441