Veure les darreres entrades:

Hem acomiadat la campanya Tast del Territori al Mercat de Vinaròs 2012 amb l’agricultura tradicional de L’Hort d’Aigua-Oliva, on Joan Miquel Segura i la seua família han apostat per reconvertir una finca de mandarines amb un hort i cultivar-lo com sempre s’ha fet: mitjançant l’agricultura tradicional, és a dir, plantant cada producte a la seua temporada i apostant per varietats del territori, sense alteracions.

En estes ganes e il·lusió l’hort ha anat creixent, i així ens ho ha mostrat al Tast del Territori. Ens ha explicat com ha tirat endavant el seu projecte, fugint de la comercialització de les grans superfícies que ofeguen als agricultors amb els preus i apropant-se als seus clients mitjançant el boca-boca i les xarxes socials, ja que penja al Facebook tots els seus productes.

En aquest tast, ens ha ofert el tracional pa en tomàquet, una tomata de penjar amb molt de gust, el que diríem”gust a tomata“, i no el que a vegades podem tastar, que entren molt bé pels ulls però no tenen cap sabor. I abans del Tast del Territori, hem estat fent suc de mandarina, fins 40 kg. d’este cítric hem exprimit, i amb una mica de mal de mà :) hem repartit el suc per als 75 assistents, i una vegada més, han degustat suc amb el sabor que té una mandarina del nostre territori.

Exprimint els 40 kg. de mandarines

I a més, en este Tast del Territori, Joan Miquel Segura també ha regalat dos lots de productes del seu hort mitjançant una rifa, un al·licient més per venir al Mercat de Vinaròs!

D’esta forma, acabem la temporada 2012 de Tast del Territori al Mercat de Vinaròs, una iniciativa que junt a les Regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs hem portat a terme; amb una valoració molt positiva, ja que molta gent desconeix la gastronomia que disposem i així els fem arribar de primera mà estos productes, també per als productors, ja que s’apropen a la gent i poden conèixer els seus gustos i també per al Mercat de Vinaròs, convertint-se en la referència gastronòmica del territori.

Joan Miquel Segura amb la guanyadora d’un lot de productes de l’Hort d’Aigua-Oliva

Des de Mira que bo! estem preparant el calendari 2013, de nou apostant pels productes del territori que segur que vos sorprendran per la seua qualitat, la seua fabricació, sabor i les persones que els realitzen,i a més els tindrem a les Botigues Mira que bo!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441