Veure les darreres entrades:

Ja ha passat el 13 de desembre del 2012, i podem descansar tranquil·lament, ja tenim la primera Botiga Mira que bo! Després d’uns dies de fer quilòmetres en el cotxe per Catí, Tortosa, Deltebre, Ulldecona, Traiguera, Vinaròs, etc, per recollir tots els productes; i sobretot de fabricar la tenda, on el “manetes” de Txema ha anat contracorrent en el temps al seu magatzem que pareixia el plató de Bricomania i realitzar diverses proves en el prototip, ja s’ens han passat els nervis i ens sentim molt orgullosos de la primer Botiga Mira que bo!

En esta Botiga hem volgut plasmar el nostre territori gastronòmic, encara que sabem que falten molts productes, però poc a poc anirem afegint de nous, ja que nosaltres som els que tenim més ganes de descobrir-los. Pot ser vos ha sorprès el disseny de la botiga, i més d’un ens ha dit que si és un galliner. De moment no ho és, mai se sap :) però hem volgut fer un aparador amb un disseny que ens recordes a temps passats, on tot es feia amb més calma i més estima, així és Mira que bo!, i així son els productes que conté la botiga. Hem utilitzat tela de galliner, caixes de fruita reciclades, draps a quadres i una nevera per als productes frescos, e il·luminat amb unes llums grogues per donar calidesa als productes.

Si ens va malament l’utilitzarem com a galliner!

No esperàvem tanta gent a la inauguració, el poder de convocatòria de Ca Massita és molt gran!! I quan he sortit a l’aparador, m’han tremolat les cames al veure que no es cabia! Sort que dos mestres de cerimònies com Txema Grau i Helena Guimerà, s’han ficat davant de tot el públic i han presentat amb unes paraules que els hi venen del cor la primera Botiga Mira que bo! Jo he preferit estar on me sento més còmode, darrere de la meua càmera, per captar tot el que s’ha sentit avui.

Una vegada passats els nervis i les cames ja responien, hem repartit productes Mira que bo! per a tots els assistents: anxoves de Coarvi amb pa de cristall de Ca Massita i tomates de l’Hort d’Aigua-Oliva; el reconegut Formatge de Catí, pernil d’ànec de la Granja Luisiana de Deltebre, patates Geysel de Sant Mateu i per finalitzar i amb este fred, un clàssic que mai falla, el meu producte preferit per anar al llit: Xocolate CREO a la tassa. Fins Bul que no pren xocolate ha repetit dos gots!

La primera clienta! :)

I a més ja hem realitzat les primeres ventes! Avui inaugurem la segona tenda a Rafel Lo Cristalero aprofitant les Jornades del Territori, i prompte, doble inauguració al Mercat de Vinaròs amb l’esperada botiga EspeciaExpress de l’amic Hèctor Reina, que entra al mercat amb moltes ganes, endavant!

Des de Mira que bo! volem agrair a tots els que ens han donat una espenta per seguir endavant en este projecte, a Ca Massita per sentir-nos com a casa; a Bul per la selecció musical per l’ocasió; les incondicionals fans del Racó Vinarossenc que venen a tots els actes que organitzem; a Rafel Lo Cristalero i EspeciaExpress per confiar amb els nostres productes; al xiquet de Vinaròs: Juanjo Roda pels seus savis consells; a Les Moles per ser un referent per nosaltres i tot el territori amb l’elecció dels productes dels seus plats i la manera d’el·laborar-los; a evadirte!com per també creure en el preciós territori que tenim, i que molt prompte traurem a la llum conjuntament el Passaport Gastronòmic; Ramón Adell i Gisela Sanz de No hi ha Ous per creure amb el mateix que nosaltres; David Pruñonosa i Victor Sorolla que ens dominen la part informàtica, i David amb l’excel·lent disseny per esta nova etapa; David Inlines, que ens va fer la capçalera amb la música dels grans Quico El Célio, el noi, i el Mut de Ferreriries; Elisabet Ribera per ajudar-nos quan hem tingut feina extra; les Regidores de Comerç i Turisme de l’Ajuntamen de Vinaròs i personalment al tècnic de Turisme, Gabi, per també confiar amb nosaltres des d’un primer moment; al Mercat de Vinaròs per obrir-nos les seues portes; als nostres familiars i parelles per aguantar-nos tantes idees i mal de caps; a tots els que heu assistit i perdoneu si ens deixem algú!

Moltes gràcies a tots! 1. Gisela- Nohihaous on divendres 14, 2012

  Us desitjo moltíssima sort, al vostre projecte i als productes del nostre territori, per que puguin tenir gràcies a votros la mojor difusió, i entre tots aconseguir a consumir els nostres productes i afavorir als petits comerços
  Gràcies !

 2. Eli on divendres 14, 2012

  Es un plaer col.laborar en gent que li agrada tant el que fa i que defensen i promocionen el nostre territori en tanta passió i dedicació. Que tingueu molta sort en aquesta nova etapa!

 3. Marc Prades on divendres 14, 2012

  Moltes gràcies a les dos, i ja sabeu quins aliments donar-lis a les futures criatures! :)

 4. David Pruñonosa on divendres 14, 2012

  Veig que vas trempat amb aquest escrit :-) Ara al ataque!

 5. Marc Prades on divendres 14, 2012

  Comença la roda a funcionar David! Territori 100%!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441