Veure les darreres entrades:

Una vegada més ens anem ben satisfets del menú de les Jornades del Territori de Rafel Lo Cristalero, no només per la qualitat dels productes, sinó també per la presentació, el servici i el tracte rebut.

Només arribar ens hem sentit molt vinarossencs, Rafel ens ha servit la bicicleta acompanyada de la “tallaeta”: olives farcides, musclos i anxoves de COARVI, i amb este vermut hem estat mig hora fent la xarrada, sort que hem parat, que la bicicleta se puja ràpid al cap! Ja a taula hem començat amb els monets a “l’ajillo”, uns llagostins més menuts, però tant o més gustosos, molt recomanables per la sobretaula.

Després dels aperitius hem començat amb una suau crema tíbia de carabassa de L’Hort d’Aigua-Oliva, on pensàvem que hi havia ficat un “caserio”, però resulta que era nata, la qual li donava un gust làctic i cremós amb tot el sabor de la carabassa d’agricultura tradicional. I menjar és un joc, ens agrada jugar amb els aliments a la nostra manera, i aixi ho hem fet refregant la tomata amb el pa de cristall, que acompanyat de dos formatges premiats arreu del món, els de Catí, no podien ser altres, uns fruits secs, també pernil d’ànec de la granja Luisiana i tot acompanyat d’un raig d’oli mil·lenari de la varietat farga de la Cooperativa Cervol Traiguera-Rossell.

I si no tenim prou de sabors, el plat estrella amb un dels millors productes del Delta de l’Ebre: magret d’ànec farcit de foie de la Granja Luisiana, salsa bigarrade, melmelada de vermut roig i pebrots i amb un encertadíssim pa de taronja de Ca Massita, i els mateixos autors del pa s’han sentit molt orgullosos, ja que per primera vegada figurava un producte seu a una carta d’un restaurant. L’ànec és un producte que fa poc que coneixem, però cada vegada que el tastem l’apreciem més, i sobretot el de Luisana, ja que son uns ànecs molt musculosos, i es nota en la seua carn i sabor. També ens sorprenent la quantitat de productes que es pot traure d’aquest animal, el foie se’ns desfà a la boca, un plat digne pera a estos Nadals.

Si el feu per a Nadals, triomfeu segur!

Ben tips hem arribat al postre, per un moment ens ha recordat estar a casa amb les borraines o crespells (a cada poble es coneix d’una manera) que fa la iaia, però no, Rafel ens ha fet arribar este setiment amb una recepta tant simple, però a la vegada efectiva per als nostres paladars, i com no, amb un xorret de mel per damunt i acompanyat de mistela, 100% territori! Però si no teníem prou, i en el que ens agrada el dolç el nostre producte preferit per anar a dormir: xocolate CREO a la tassa amb pa torrat, no cal dir res més! :)

Des de Mira que bo! volem donar l’enhorabona a Rafel Lo Cristalero per fer arribar a la seua cuina el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs, apostant pels nostres productes, que tots son beneficis per la nostra gent i el nostre territori, entre tots fiquem el nostre granet d’arena, i pareix que anem per bon camí! A més, també hem obert la segona Botiga Mira que bo!, amb una selecció dels nostres productes. Si t’ha agradat algun producte de la seua carta, tens la possibilitat d’emportar-te’l a casa, i per què no li dius que t’ho preparo?

Indira, Rafel i Emilia amb la Botiga Mira que bo!

Amb aquest bon sabor de boca anem a preparar les pròximes Jornades del Territori per a Sant Antoni i Sant Sebastià amb la Carn de Morella com a protagonista a la brasa que disposa Rafel Lo Cristalero i que també hi haurà hortalisses de L’Hort d’Aigua-Oliva com carxofes! Ens veiem prompte Rafel! :)  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441