Veure les darreres entrades:

Menjar és un plaer, i així ho sabem a Mira que bo!, però també una necessitat, i més amb els temps que corren, que per molts ja és difícil menjar. En esta aposta, diga-li avegades obsessió, per recolzar els productes i la gastronomia del nostre territori, vos proposem que durant estes festes i a partir del 2013, tingueu en ment als nostres productors i restauradors.

La situació que estem no és fàcil sortir endavant, i a més, es suma la globalització en que vivim. Les grans superfícies ens massacren en publicitat i promocions per a que ens enceguem en els seus productes, que sense desmerèixer-los, molts es queden curts en qualitat si els comparem amb el que tenim aquí.

I a què es degut esta qualitat? Tracten els seus productes com si sigues un fill; fiquen passió, invertixen moltes hores, i tot que avegades, encara que no siga rentable, no poden deixar de fer-ho pel buit gastronòmic que deixarien.

No vos obliguem a que compreu els nostres productes, sinó que aposteu pel comerç local, compreu al vostre mercat, a la tenda del veí, per què aixi es reinverteix el 100% al nostre territori.

Per nosaltres, el 2012 ha sigut un gran any, encara que hem deixat de fer el programa televisiu, però hem sigut capaços se seguir amb el mateix sentiment. El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs ha sigut un èxit i hem posat en marxa les primeres Botigues Mira que bo!, i que siguen moltes més!

Amb aquesta aposta de potenciar el Mercat de Vinaròs, volem donar la benvinguda a una nova parada: EspeciaExpress amb el nostre amic Hèctor Reina: una aposta diferenciadora que ja ens té tots enganxats menjant fruits secs i condimentant amb la gran varietat d’espècies que disposa pareix que ens traslladéssem a la Índia!

Héctor Reina també ja ha iniciat el seu interessant projecte al Mercat de Vinaròs

A més, també estem molt orgullosos de la col·laboració mútua amb evadirte!com, una aposta conjunta de territori, per no perdre els nostres orígens e identitat. Amb esta unió de forces començarem el 2013 amb el Passaport Gastronòmic, aixi turisme i gastronomia van lligats de la mà amb una aposta que els dos fem amb moltes ganes e il·lusió, i que sobretot fa territori!

Estes festes i per al 2013, regala territori, regala Mira que bo!

Pare Noel també ha visitat les Botigues Mira que bo!  1. David Pruñonosa on divendres 21, 2012

    Hector, que guapa surtes filla!

  2. Marc Prades on divendres 21, 2012

    Ieee! Especia sexy!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441