Veure les darreres entrades:

Amb la nostra obsessió per dinamitzar la gastronomia del territori, hem trobat el company perfecte per viatjar, i mai millor dit, ja que amb l’agència de viatges 2.0 evadirte!com, llançarem el proper gener 2013 el Passaport Gastronòmic.

Durant 6 mesos hem estat treballant per a prendre forma el primer producte conjunt amb la idea de promocionar i potenciar la gastronomia i restauració del territori, i com sempre, treballant des del territori per al territori.
A grans trets, el “Passaport gastronòmic” és:

- El primer club de producte gastronòmic que transcendeix els límits municipals i dóna cabuda a tot el territori (Maestrat, Els Ports, La Tinença de Benifassà)
- Una ruta gastronòmica per més de 40 restaurants de tot el territori en què a més podràs gaudir de menús exclusius a preus molt competitius
- Un “joc” pensat per incentivar el consum gastronòmic oferint interessants descomptes i incentius als usuaris del “passaport”
- Un programa de fidelització que et dóna punts pel que es gasta. Cada punt equival a euros que podràs gastar per comprar experiències evadirte!com o per pagar als restaurants de la xarxa. Com més utilitzis el passaport “més i millors premis aconseguiràs.
- Una altra de les novetats del passaport és que el programa de punts no va associat a cap targeta sinó al teu mòvil, per això et podràs oblidar de targetes que mai portes a sobre i sempre se’t s’assignaran els punts al mòbil, des del qual podràs controlar en tot moment el teu saldo de punts.

Les primeres imatges del Passaport Gastronòmic 2013

A més, durant les primeres setmanes del 2013 vos anirem informant de totes les novetats del “Passaport Gastronòmic” i vos avisarem de la data definitiva del llançament. Mentrestant, i per la nostra comunitat d’amics, tenim 100 passaports gratis per als 100 primers en sol·licitar-lo omplint el formulari al següent enllaç i vos el farem arribar abans que a ningú.

   1. Helena on dissabte 29, 2012

    Jo confesso , sóc fan obsessivo-compulsiva de tot el que feu!!!

  2. Marc Prades on dissabte 29, 2012

    :) Moltes gràcies Helena! Paraules com les teues ens ajuden a seguir endavant amb els nostres projectes, que també formes part!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441