Veure les darreres entrades:

Per segon any consecutiu, estem treballant amb la programació del Tast del Territori al Mercat de Vinaròs per donar a conèixer la gran riquesa gastronòmica que ens envolta.

La primera edició ja va ser tot un èxit, mai va haver una cadira buida al Mercat de Vinaròs i tant públic com productors i els mateixos comerciants del Mercat van quedar molt satisfets en conèixer-se mútuament i canviarimpressions i sabors. Des del dolç i calent Xocolate CREO en que vam començar, la varietat de vins, tant de Castelló com de la Terra Alta, les cireres de la Salzadella i la seua fira, l’excelentíssima tonyina del Grup Balfegó, el tradicionals Xocorrocs de Ca Massita, el formatge de Catí o les verdures i citrics de l’Hort d’Aigua-Oliva van ser alguns dels tast del passat 2012.

Per al 2013 hem volgut mantenir alguns que es vam quedar curts com la Carn de Morella, els vins de la Terra Alta i de Castelló, el peix i el llagostí de Vinaròs cuinats amb la cuina solar de Sol Solet o el xocolate i cafè CREO. Però hem més productes que creiem que heu de conèixer com la Cervesa Badum de Peníscola, la Pataca de la Vistabella, l’Ametlla d’Albocàsser, Lo Nostre Arròs del Delta de l’Ebre o la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert, o tres tastos dedicats al Mercat de Vinaròs, fins un total de 17 tastos que estos productes podreu trobar a la Botiga Mira que bo! i al Mercat de Vinaròs.

Enguany com va novetat, tots els tasts estaran maridats amb Vins de Castelló i hem canviat el dia i l’hora: els divendres a les 19h, menys els del Mercat que seran els dimecres i el cost serà de 3€ cada tast. També, abans de cada tast, oferirem visites guiades al Mercat o la Llotja de Vinaròs de forma alternada, que juntament al tast seran 5€ per visita guiada i Tast del Territori. Podreu adquirir els tiquets a l’Oficina de Turisme o per www.evadirte.com

Amb esta gran oferta gastronòmica que vos oferim junt al Mercat de Vinaròs i l’Ajuntament de Vinaròs, vos convidem al primer Tast del Territori el dimecres 16 de gener a les 19h amb el Peix, salaons i encortits del Mercat de Vinaròs. 1. Ramon Adell on dijous 3, 2013

  Bo Booooo!!!
  Ahi estarem…jeje!!

 2. Marc Prades on dijous 3, 2013

  :) Este any xalareu molt Ramon!

 3. Deltapolet on dijous 3, 2013

  Això promet… anirem a veure-ho, batxillejar una mica, i tastar alguna coseta. Felicitats.

 4. elxiquetdevinaros on dijous 3, 2013

  molt bon criteri el canvi d’horari i a molt bon preu….
  sempre que pugue, ahí estarem!!!

 5. Ramon Adell on dijous 3, 2013

  Escolta Marc…parles de que ho canviareu als divendres….però aquest primer tast és dimecres, no?

 6. Marc Prades on dijous 3, 2013

  Si, els tastos corresponents al Mercat seràn en dimecres, ja que els hi va millor a les parades.

 7. Marc Prades on dijous 3, 2013

  T’esperem Polet, segur que al tast de l’arròs tindràs molt que dir!

 8. Marc Prades on dijous 3, 2013

  Ens hem adaptat al públic Juanjo, hem consultat i ens han dit quan els va millor. Moltes gràcies!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441