Veure les darreres entrades:

Badúm, la cervesa artesana de Peníscola es torna a reinventar i aposta, coincidint amb el període de producció de la Carxofa DOP de Benicarló fermenta una cervesa amb el seu aroma, e ideal per a la Festa de la Carxofa de Benicarló.

Esta setmana, Hernan i la seua família han començat a distribuir-la, i avui hem tingut l’oportunitat de tastar-la al mateix Museu de la Cervesa de Peníscola. Primer de tot, com si d’un vi es tractés, també l’hem olorat, i la primera impressió ha sigut l’olor característica de la carxofa, i el que més ens ha impressionat ha sigut el color verdós de l’escuma.

Es nota el color verdós a l’escuma

En les primeres impressions, pensàvem que anàvem a tastar una cervesa amb molt de gust de carxofa, però no ha sigut aixi, ja que Hernán s’ha encarregat de llevar-li la intensitat del sabor a carxofa, ja que esta cervesa està pensada per prendre-la junt a pinxos i plats amb la carxofa com a protagonista, i així entra perfecta!

Ens ha comentat que està tenint molt bona acceptació pels locals i consumidors, ja que la carxofa és un producte molt arrelat al nostre territori, i més manté la qualitat de les anteriors cerveses, on ja s’han interessat diversos mitjans de comunicació provincials i autonòmics.

Això si que és una aposta de qualitat pel territori. Enhorabona!

Des de Mira que bo! felicitem a Cervesa Badúm per este nou producte, on aposta directament pel territori. Vos animem a tastar-la com hem fet nosaltres a les Jornades Gastronòmiques i del Pinxo dedicats a la Carxofa de Benicarló, i també la podreu trobar a les Botigues Mira que bo!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441