Veure les darreres entrades:

Ja arriba una de les festes més tradicionals de les nostres comarques: Sant Antoni, i també el patró de Vinaròs: Sant Sebastià; i degut a estes dos festivitats, el restaurant Rafel Lo Cristalero de Vinaròs ha dedicat les noves Jornades del Territori, de nou involucrant als productes característics del nostre territori i els seus productors.

Com ja és tradició, comencem amb la Bicicleta de Vinaròs (vermut), i un dels nous productes de Mira que bo!, les ametlles d’Albocàsser. I en el fred que tenim estos dies, que millor que entrar en calor amb la braseria que disposa, amb les famoses Pataques de Vistabella al caliu ibèric (que ja s’està acabant la temporada); i un altre producte de temporada per llepar-se els dits: carxofes del nostre amic Joan Miquel Segura de l’Hort d’Aigua-Oliva.

Ovelles de Carns de Morella

I ja arriben les Carns de Morella amb dos plats de territori i de qualitat: un Steak Tartar de filet de bou, amb espècies de la nova tenda del Mercat de Vinaròs: EspeciaExpress i un xorret de l’Oli Mil·lenari de la Cooperativa Cervol de Traiguera; i una “torraeta” de Sant Antoni amb llonganissa i botifarra acompanyada amb allioli amb cols de Brusel·les ecològiques en tempura.

Per finalitzar, arriba el millor, els postres: el típic pastisset de Sant Antoni, que ens elaborarà Ca Massita i la cremaeta de Sant Sebastià. Tot maridat amb vins del Celler Clua de la Terra Alta.

Un menú que recupera els nostres origen gastronòmics i la nostra identitat. Gràcies de nou a Rafel Lo Cristalero per confiar amb els productes del nostre territori!

Podeu reservar al mateix restaurant o trucant al 637 433 217 / 964 402 048

Menú de les Jornades del Territori

 

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441