Veure les darreres entrades:

Per fi tenim al 3a Botiga Mira que bo! Després del bon funcionament de les Botigues a Ca Massita i Rafel Lo Cristalero, hem obert una nova micro-botiga a la tenda d’espècies EspeciaExpress al Mercat de Vinaròs del nostre amic Hèctor Reina ja omple la seua parada d’aromes i colors!

Héctor Reina amb la nova Botiga Mira que bo!

Des d’abans de Nadal, Héctor va obrir la seua tenda dins del Mercar de Vinaròs. Molts ho veien molt arriscat, ja que es pensava que la gent no s’interessaria per estos productes, però no ha sigut aixi. Des del primer dia i abans de l’obertura ja va causar molta expectació, i només obrir ja es va plenar de gent interessada pels seus productes, i clients de totes les edats: des de fruits secs com quicos i pipes boníssims per als més menuts, espècies com el safrà, pimentó de la Vera, canella, romer, timó o fruits secs com ametlla d’Albocàsser o de la Pobla de Benifassà, anous, etc. per a clients d’edat més avançada o una gran quantitat d’espècies (i més que disposarà) per als més atrevits i els que volen innovar en la cuina, podem trobar des de: pebre de Sichuán, llavorss de rosella, cardamom, Ras El Hanoud, musli de xocolata i freses, etc. I per als més nostàlgics: regalèssia, que tantes estones ens vam passar rossegant enganxats pel seu sabor!

Ja heu visitat els aromes d’EspeciaExpress?

A més, Hèctor es de les persones en que pots jugar en el menjar, i això que es diu que en el menjar no es juga! Després d’una compra al Mercat i vols donar un toc especial a la carn, peix o verdures, fas una visita a la seua tenda i et recomana les espècies adients per a cada plat i aliment. També de cul inquiet com nosaltres, no para de pensar en nous projectes: pots pagar amb Olepoints, també participarà com a experiència al Passaport Gastronòmic, la nova pàgina web en projecte i moltes més coses que vol oferir per a mostrar-nos a tots l’interessant món de les espècies.

Ens quedem fascinats en el poc que coneixem del món de les espècies!

Molt prompte volem realitzar la inauguració de la seua tenda conjuntament amb la nostra, i a més, ara ja teniu una excusa més per visitar-lo: els productes Mira que bo!, on podeu trobar tots els productes del territori: oli, xocolate, arròs, ametlles, patates, cervesa, etc .

Ens veiem a EspeciaExpress i com diu el seu eslògan: “Despierta lo sano que hay en ti”  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441