Veure les darreres entrades:

Ahir diumenge va finalitzar una de les fires més important del sector turístic FITUR, una cita ineludible per al sectorMira que bo! per segon any va visitar la fira, aprofitant el showocking que oferien a l’estand de la Comunitat Valenciana Rafel “lo Cristalero” i Salvador Alcaraz del Langostino de Oro, tots dos de Vinaròs.

Mira que bo! realitzar a la demostració gastronòmica una intervenció a manera informativa de les diferents jornades gastronòmiques que se celebren durant l’any a la població i el sentit a nivell experiències que al costat de Saborea España es realitzen a Vinaròs com a destinació.

Rafel “Lo Cristalero” i Salvador Alcaraz al show-cooking de la Comunitat Valenciana

El sentit de proximitat dels productes del territori també va estar present a la xerrada, donant a conèixer als visitants que es van acostar al showcocking la varietat de productes de territori. Tant Rafel com Salvador van oferir cuina típica marinera a partir de Fideuà i els incomparables Llagostins de Vinaròs, dels quals també es va parlar, sobre les seves propietats i importància a nivell nutricional.

Amb els representats de Turisme de Vinaròs

Part dels assistents es van acostar per interessar-se sobre els productes i gastronomia de Vinaròs i del seu turisme, tant per part de turisme amb Gabriel Quesada, tècnic de turisme de l’ajuntament com Elisabet Fernández, regidora i Mira que bo! van donar bon conte als interessats.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441