Veure les darreres entrades:

Jaume Martí un any més ha assistit al Tast del Territori, però este any com a responsable de Màrqueting de la Cooperativa Sant Josep , després d’una temporada com a Secretari a la Denominació d’Origen Terra Alta. Esta cooperativa està situada a Bot, al cor vinícola de la Terra Alta i amb més de 550 hectàrees, majoritàriament de garnatxa blanca, negra-fina i peluda s’ha reinventat en el món del vi.

Jaume Martí a l’explicació del Tast

Al Tast van assistir unes 40 persones, i es van ficar com si d’una aula de vi es tractes: tots assentats i amb una taula amb tres copes diferents. Primer, Jaume ens va explicar el per què de la tradició vinícola a la Terra Alta, el seu territori, la climatologia, les seues terres, i com no la seua gent, que han tirat avant una classe de vi que ja és reconegut: la garnatxa.

Seguidament vam passar al tast de vins. Tres van ser els que vam tastar: Clot d’Encís blanc (uns privilegiats podent tastar este vi, ja que encara no s’ha tret al mercat); un Llàgrimes de Tardor, i un altre Llàgrimes de Tardor reserva. Jaume Martí va explicar les propietats de cada vi, la seua maduració, la seua anyada, i també va donar importància com s’ha de servir: amb una copa ben neta, ja que sent el mateix vi, no sap el mateix, ja que tenim copes que ja s’han impregnat d’altres sabors. A més, alguns dels vins els podem trobar a les Botigues Mira que bo!

Alguns dels assistens al Tast del Territori

A més, a tots els assistents al Tast del Territori els hi vam fer entrega d’un Passaport Gastronòmic que ja van poder començar “el joc” este cap de setmana als restaurants participants.

Vos esperem al pròxim Tast del Territori amb les carns provinents de Pastores d’Aragón el pròxim 1 de març!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441