Veure les darreres entrades:

Així és! El passat divendres ja van començar a segellar-se els primers Passaports Gastronòmics d’evadirte!com i Mira que bo! Una iniciativa per dinamitzar la gastronomia, la restauració i el turisme gastronòmic del territori, i que estem rebent molt de suport per moltes bandes.

Gràcies als Ajuntaments de Morella, Vinaròs, Sant Mateu, La Sénia i Ulldecona l’estem donant a conèixer arreu del territori i ja hem repartit més de 300 passaports, i alguns ja han sigut segellats!

Carlos del Bergantín segellant els Passaports Gastronòmics

Als restaurants com Casa Rafa de La JanaBergantín de Vinaròs, Antic Molí, Casa Jaime de Peníscola o Pau de Benicarló han sigut les primeres parades dels usuaris que ja estan ansiosos per aconseguir el primer regal gastronòmic i a més està aconseguint els primers Olepoints.

I si també voleu segellar la primera experiència, vos convidem a l’esdeveniment que podeu tastar el proper dissabte que organitza EspeciaExpress juntament amb LaLola Café al mateix local de copes de Vinaròs, on es maridaran diversos combinats i gin tònics amb menjar basat en espècies. Les places d’este esdeveniment son limitades a 25 persones i el preu per persona son 15€.

Voleu estrenar la columna d’experiències? El dissabte amb EspeciaExpress!

Aixi que si estàs interessat t’esperem el dissabte 23 de febrer a partir de les 21:45h. Pots reservar la teua plaça aLaLola Cafè i en EspeciaExpress al Mercat de Vinaròs, i segella la teua primera experiència!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441