Veure les darreres entrades:

Per segon any consecutiu, Anna Gimenez de la Granja Lusiana de Deltebre ha tornat al Tast del Territori al Mercat de Vinaròs amb els ànecs criats al Delta de l’Ebre.

Al tast van assistir unes 40 persones, molt interessades pel producte que explicàvem. Anna ens va parlar de com va començar, de 6 ànecs que tenia al costat de casa, i ha arribat a 4 000 ànecs al mig dels arrossars del Delta de l’Ebre de les varietats mulard, l’ànec kaki campbell i l’ànec coll-verd. Des d’un primer moment han tingut clar que havien d’oferir un producte de qualitat, fent tot el procés ells, així ho poden controlar tot, a la mateixa explotació disposen d’escorxador i sala de tractament d’aus per no sofrir l’animal i portar un control òptim durant tot el proces.

Annaga Giménez explicant el seu projecte


També creuen molt en com viuen els ànecs, així és millor la seua carn, estan al mig dels arrossars amb molt d’espai lliure i no sofreix cap tipus d’estrès, tenint molt de múscul i poc greix, a més, un 70% de l’alimentació son cereals. Els seus productes es poden trobar majoritàriament per restaurants i botigues de Catalunya i Madrid, i també per nord d’Espanya. I a més, recordeu que també venem foie, mousse i pernil d’ànec a les Botigues Mira que bo!

I després de l’explicació, el tast!

A més de l’explicació, també vam visualitzar un vídeo dels ànecs al Delta de l’Ebre, i vam vore tot el que ens explica l’Anna. Després ja vam passar al Tast, on primer vam tastar unes tostades amb pernil, foie i mousse acompanyats de melmelades i per acabar, la companya d’Anna, Alexandra va preparar cuixa d’ànec amb figues i prunes! No cal dir l’agust que s’ho va menjar la gent!

El que més ens va agradar del públic va ser l’interès mostrat per l’ànec Luisiana de Deltebre, que van fer moltes preguntes sobre este producte.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones vacances de Pasqua i ens veiem el 19 d’abril al Tast del Territori sobre productes de Morella!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441